Nieuws

Nieuws pagina

Ontdek op deze pagina alle laatste nieuwsberichten, variërend van verslagen over beurzen tot aankondigingen van nieuwe producten en nog veel meer. Hier blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf, inclusief belangrijke evenementen en opwindende lanceringen. Blader door onze updates om een kijkje te nemen achter de schermen, leer meer over onze innovaties en blijf verbonden met alles wat er speelt in onze branche.

Nieuwe website 

OST Belgium kondigt met trots de lancering van hun vernieuwde website aan! Als vooraanstaande leverancier van vogelartikelen voor de zakelijke markt, bieden ze een gebruiksvriendelijke website met een breed assortiment hoogwaardige producten. Van kooien tot accessoires, ze streven naar nauwe samenwerking met klanten voor op maat gemaakte oplossingen. Ontdek vandaag nog hun assortiment en ervaar uitstekende service en betrouwbare partnerschap!

Ontdek ons assortiment Neem contact op

Vernieuwing aan badhuis  

Ons badhuis heeft onlangs een opmerkelijke transformatie ondergaan dankzij een subtiele aanpassing aan onze productiematrijzen. Het resultaat is verbluffend: een vogelbad zonder krassen en met een strakke, indrukwekkende afwerking. Deze upgrade heeft niet alleen de esthetiek naar nieuwe hoogten gebracht, maar ook de duurzaamheid en functionaliteit van onze faciliteiten versterkt. De enthousiaste reacties van zowel onze gevleugelde vrienden als hun eigenaren bevestigen dat ons vernieuwde badhuis een essentiële toevoeging is voor elke vogelliefhebber die streeft naar perfectie en klasse in vogelverzorging.

Nieuw bestuurslid

Gert, zoon van Paul, de huidige zaakvoerder van OST Belgium, treedt met enthousiasme toe tot ons bestuur, een belangrijke mijlpaal in onze groei. Zijn aanwezigheid zal onze organisatie versterken en onze positie als toonaangevende leverancier van vogelartikelen verder versterken. We heten Gert van harte welkom en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking om nieuwe hoogten te bereiken.

Volg ons

Word lid van onze gemeenschap en blijf op de hoogte van al ons nieuws en nieuwe producten!

Social media