B2B

Voor bedrijven

 Introductie

OST Belgium NV

jouw partner in hoogwaardige vogelproducten en maatwerkdiensten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en oplossingen die voldoen aan de behoeften van vogelliefhebbers en professionals in de branche. Bij Ost Belgium specialiseren we ons in een breed scala aan vogelproducten. Onze producten worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor ze duurzaam en functioneel zijn voor verschillende soorten vogels. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we ook aanvullende diensten aan, waaronder spuitgieten en puntlassen voor externe klanten. Met onze expertise en moderne faciliteiten kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan specifieke vereisten en specificaties. Bij Ost Belgium streven we naar klanttevredenheid en streven we ernaar om voortdurend te innoveren en onze producten en diensten te verbeteren. 

 Doelgroep

Winkel, groothandel, kwekerij...

Het doelgroep van ons bedrijf bestaat uit dierenwinkels, groothandels, tuincentra, doe-het-zelf-zaken, supermarkten en kwekerijen die geïnteresseerd zijn in onze producten. Onze producten zijn specifiek ontworpen om de behoeften van deze bedrijven te vervullen en hen te voorzien van hoogwaardige en relevante producten voor hun klanten. We streven ernaar om een brede selectie van producten aan te bieden die geschikt zijn voor verschillende sectoren, zodat onze doelgroep gemakkelijk kan vinden wat ze nodig hebben om hun assortiment aan te vullen en hun klanten tevreden te stellen.

 Troeven

Onze voordelen

Meer dan 600 producten

We specialiseren ons in een uitgebreid assortiment vogelproducten, waardoor klanten een diverse selectie hebben om aan hun behoeften te voldoen.

Direct leverbaar

We hebben al onze producten ruimschoots op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren en onze klanten direct kunnen voorzien van de benodigde producten zonder lange wachttijden.

Internationaal

Onze producten worden wereldwijd gedistribueerd naar verschillende continenten, waardoor we een internationaal bereik hebben en onze producten beschikbaar zijn over de hele wereld.

Hoogwaardige producten

We bieden een assortiment van topkwaliteit vogelproducten en maatwerkdiensten, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons vakmanschap.

Eigen beheer

Voor 98% van onze producten hebben we volledige controle en beheer over het productieproces. Om de kwaliteitsnormen te handhaven en te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Duurzame productie

We recyclen niet-geselecteerde materialen en maken veel gebruik van maalgoed producten, waardoor we efficiënt omgaan met grondstoffen en bijdragen aan een circulaire economie.